Hopp til hovedinnholdet

Hva betyr fravær fra ungdomskolen når jeg skal søke VGS?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg skal søke meg inn på helse og oppvekst nå, og har allerede sendt inn søknad. Har hatt mye fravær dette halvåret og første i 10. pga sykdom men ingenting er nok til legeattest. Nå har jeg fått 2 dager fravær pga forkjølelse.. Er det nok for en legeattest? Jeg tror jeg har hatt opp til 6-7 dager og noen timer dette halvåret. Noe er pga ekstremt dårlige søvnvaner, noe jeg har snakket med både helsesøster og lege om og eventuelle uoppdagede psykiske problemer, altså jeg har ikke fått diagnose enda.. Tror du det vil gå bra? Moren min og søsteren min (gikk helse og oppvekst) sier at jeg kommer inn med mine karakterer som ligger på kun 4 og 5. Jeg er bare veldig redd for at fraværet skal gå utover hvor jeg har søkt?

SVAR

Besvart 08.03.2016 11:46:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
account_circle