Hopp til hovedinnholdet

Starte et lite bakeri eller kafé uten bake- eller konditorutdanning

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg hadde tenkt å ta helse- og oppvekstfag eller service og samferdsel på vgs. Men den siste siden har jeg blitt mer interesert i å lage bakerivarer og desserter, men når jeg ser på utdannelsen på det virker det som for lenge for meg (siden jeg ble sliten og derfor ikke klarte å gå på skolen når skolen startet i fjor når det var ment for meg å gå i 10 kl. Og at jeg fikk ikke hjemmeskole før januar i år). Jeg har i det siste ønsker å ha et lite bakeri et eller annet sted. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Kan jeg starte et lite bakeri eller kafé uten bake- eller konditorutdanning eller MÅ jeg ha det for at det skal være lov?

SVAR

Besvart 18.03.2016 08:44:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle