Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det går ann å bytte skole til en annen kommune( nærmere hjemme). Etter å ha gått 2 dager på skolen så føler jeg meg forferdelig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 15 år og har nettopp startet på vg1. Jeg lurer på om det går ann å bytte skole til en annen kommune( nærmere hjemme). Jeg kom ikke inn på et tilbud jeg hadde søkt på (Det som fikk meg til å starte på den skolen), som er greit. Jeg viste det kunne skje. Men etter å bare å ha gått 2dager på skolen så føler jeg meg forferdelig. Mest fordi jeg kjenner ingen her (og det ser ut som ingen vil lære å kjenne meg heller). Jeg kommer ikke til å gi opp helt ennå. Skal gi det en eller to uker til for å bli vant til det. Men jeg lurer hvis det ikke blir bedre. Hvis jeg fortsetter å få den forferdelige følelsen jeg har i magen som får meg til å gråte hver gang jeg går inn i klasserommet. Så jeg lurer rett og slett på om det går an å bytte skole. Der mine venner går. Det er ingen ting som holder meg herGår det å bytte skole etter Jul?Jeg tenker at jeg må gå og prøve dette halvåret, men hvis det ikke blir bedre. Kan jeg bytte bare på grunn av at jeg ikke trives? Håper svar fortest mulig.

SVAR

Besvart 24.08.2016 10:37:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle