Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg erstatte Norsk med Norsk som andrespråk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på vg2 studie. har bodd her i Norge nesten 4år, og da er det ikke like lett å sitte klasset rommet med så pass vanskelig pensum som staten må gjøre noen med som enkelt person vil staten "kunnskap dep. høre på meg`` men ut av det, jeg har lest at for oss som har bodd mindre enn seks år kan ta norsk eksamen det som kalles `` norsk som andre språk`` og da har jeg snakket med avdelings lederen og han var ikke helt sikker, og dermed ga meg så lite info om denne eksamen, derfor tar jeg kontakt til dere. læren skal sette standpunktet karakter i norsk faget + Alle elever skal opp til obligatorisk skriftlig eksamen i norsk hovedmål, muntlig eksamen kanskje norsk , la oss da si at jeg tar opp denne eksamen som man kjøper ``norsk som andre språk både skriftlig + muntlig `` og vil få karakter, vil denne karakt, stå steden for lærerens standpunkt hvilken karakter vil da stå på vitnemålet. vil denne eksamen rene som privatist eller vanlig eksamen like linje med vanlig norsk eksamen?

SVAR

Besvart 12.09.2016 11:26:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
account_circle