Hopp til hovedinnholdet

Hvilke norske skoler finnes i utlandet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal begynne å videregående neste år og lurte på om dere har lister eller vet om norske skoler i utlandet? Jeg vet om en skole i Spania, men vet dere om andre i USA elle andre plasser? Jeg har veldig lyst til å gå på skoler som ikke er i Norge, prøve noe nytt. Men der di snakker Norsk fordi jeg er ikke så flink i engelsk og hvert fall ikke om jeg må lære engelsk matte... Håper dere kan hjelpe meg! (Om dere ikke kan hjelpe meg med det, kan dere gi meg eksempler på skoler i Norge hvor de har helse og oppvekst fag?)

SVAR

Besvart 13.10.2016 10:13:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du flytte til et annet fylke og lurer på om du har rett til skoleplass?

Din rett til å gå på videregående skole er knyttet til hjemfylket ditt. Hvis du skal flytte i løpet av videregående, er det viktig at du sjekker hvilke rettigheter du har.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle