Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gå på skole i et annet fylke. Når må jeg melde flytting?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg har noen spørsmål angående vgs og stipend. Så jeg lurer på hva som er snittet for å komme inn på toppidrettslinja på Drammen vgs? Er det noen andre gode toppidrettslinjer i Buskerud som er å anbefale? Jeg bor nå på Sørlandet men skal flytte til Buskerud fylke, må jeg melde flytting før jeg søker eller kan jeg flytte i sommerferien? Mamma og pappa er skilt, mamma har ikke 100%, pappa betaler minste bidraget, Jeg skal flytte fra mamma til familie. Hvordan blir stipendet da?

SVAR

Besvart 13.10.2016 13:05:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Er karakterene mine gode nok til å komme inn på vgs?

Hvor gode karakterer du må ha for å komme inn på førsteønsket ditt varierer fra år til år, og fra skole til skole. Fjorårets poenggrense kan gi en pekepinn på om du kommer inn.

 

Les mer
account_circle