Hopp til hovedinnholdet

Hva kan jeg gjøre for å nå drømmene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 17 år som går bil mek.Jeg vil ha fagbrev innen bilmekaniker.Men problemet er at jeg er ikke sikker på om dette er noe jeg vil drive med i fremtiden, jeg er ikke sikker på hva jeg egentlig vil jobbe som når jeg blir voksen.Når jeg var liten ville jeg bli politi, noe jeg kanskje tenker på også den dag i dag.Men dette er vanskelig å jeg blir fortvilet av å ikke vite hva jeg skal bli.Jeg aner ikke om mekaniker er noe for meg, men jeg syns det ser spennendes ut, uansett om jeg ikke kan noe om bil vil jeg gjerne lære.Noe jeg syns ser spennendes ut er det å være skuespiller.Jeg har en liten eller en stor drøm om å bli skuespiller, jeg har alltid hatt det. På barneskolen var jeg med i teatere vi hadde på skolen, men har ingen annen erfaring.Skal melde meg på et skuespill som heter Peer Gynt til neste år som er et veldig populært å stort skuespill.Jeg kommer fra en liten bygd, det kommer ingen skuespillere fra her. Hva kan jeg gjøre får å nå denne drømmen?

SVAR

Besvart 19.10.2016 13:23:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Politiutdanning - dette kreves av deg

Vil du jobbe med etterforskning? Trives du med mennesker og vil bidra til at samfunnet føles trygt? Da er kanskje Politihøgskolen noe for deg.

 

Les mer
account_circle