Hopp til hovedinnholdet

Vi har fått dårlig opplæring i tysk. Kan vi slippe språkeksamen på grunn av dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 17 og har Tysk 2. har nå gått i tysk 2 i 1.5 år og vi har i løpet av denne tiden byttet lærer konstant, det lengste vi har hatt et nærer er en halv termin (0.25 av et år). På grunn av dette har vi mistet mange timer til å bli kjent med ny lærer og også hatt vikarer i periodene mellom den gamle og den nye læreren kommer, i tillegg så kommer vi oss ikke videre fordi de nye lærerne kommer inn og starter pensumet på nytt, da de ikke vet akkurat hvor langt vi har kommet. på ungdomskolen var det flere skoler og klasser som hadde lignende problem og fikk da slippe språkeksamen i 10.ende klasse (de slapp ikke eksamne men kunne ikke bli trukket opp i 3. språk), hadde dette vært en mulighet på VGS også? sender denne melding på vegene av hele klassen, har snakket med de aller fleste og vet at de har samme tanker rundt opplæringen som vi mener er utilstrekkelig.

SVAR

Besvart 02.11.2016 14:37:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
account_circle