Hopp til hovedinnholdet

Hva er påbygg til generell studiekompetanse? Hva er høyere utdanning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har en del spørsmål. Nå går jeg barne-og ungdomsarbeider vg 2 og tenkte jeg ville jobbe med det. Men nå etter jeg har hatt praksis der så føler jeg meg veldig komfortabel og føler det kan være andre jobber som passer for meg så jeg har begynt å tenke på påbygg i steden. Jeg har ingen anelse hva jeg vil jobbe som, så om jeg tar påbygg aner jeg ikke hva jeg skal gjøre på høyskolen. Også lurer jeg på at om jeg tar påbygg, går jeg liksom barne og ungdomsarbeider påbygg eller blir det utenfor barne og ungdom da? kommer jeg liksom i samme klasse som fks helsefagarbeidere som tar påbygg? og hva er folkehøyskole? det som irriterer meg er at alle vet så mye og jeg vet ingen ting! og hva gjør man på folkehøyskole? og når det kommer til vanlig høyskole hvordan er ting der? har man fag der fks matte, norsk osv? er det litt likt som videregående? får man karakterer? Og om man går påbygg må man gå på høyskole da eller kan man begynne å jobbe rett etter uten fagbrev? er påbygg vanskelig?

SVAR

Besvart 04.11.2016 11:46:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Et år på folkehøgskole?

Er du usikker på hva du ønsker å gjøre etter videregående? Lei av karakterer og skolestress? Vil du bruke et år på å gjøre nøyaktig det du har lyst til? Ta et år på folkehøgskole!

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
account_circle