Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg gå på internatskole i utlandet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg har veldig lyst til å gå på internatskole i utlandet til neste år (jeg skal starte på vgs1 neste år) men i år har værtegnene veldig vanskelig år for meg. jeg har ikke vært på skolen siden august og jeg kommer nok ikke tilbake. jeg får masse hjelp av et ambulerende innsatsteam og jeg har tenkt til å snakke med dem om å få hjemmeundervisning resten av 10. klasse. men har jeg da en mulighet til å gå på utenlands internatskole hvis jeg ikke fullfører ungdomsskolen på den "tradisjonelle" måten? grunnen til at jeg ikke har vært på skolen har ingenting med karakterer eller utfordringer med å lære å gjøre. jeg sliter veldig mye med angst og depresjon osv. ødelegger dette sjangsen min for å få gå på internatskole? jeg har bare fått 4-6 i løpet av ungdomsskolen så jeg sliter ikke med å forstå noe på skolen og jeg har bare fått 6'ere i engelsk så det å gå på en engelsk talene skole føler jeg hadde vært perfekt for meg. takk på forhånd for svar:)

SVAR

Besvart 29.11.2016 11:07:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Søke videregående opplæring? Forvirret?

Vanskelig å finne frem i jungelen av informasjon? Lurer du på hvordan du får svar på spørsmålene dine? Først må du finne ut hva du lurer på.

 

Les mer
account_circle