Hopp til hovedinnholdet

Hva trenger jeg for å studere juss vs. ingeniør? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg skal starte på vgs til sommeren. jeg har tenkt til å søke på lambert, på studiespess. når jeg er ferdig der skal jeg enten søke meg inn på NTNU, på ingeniør i trondheim, eller JUS i bergen feks. men hva slags fag trenger jeg på feks jus? har mest lyst til å gå på jus. men er det sånn at vis jeg går realfag på vgs, så har jeg nok av fag til å kunne søke på enten jus eller ingeniør? spørsmålet er egt hva jeg burde velge på vgs om jeg vil søke jus, og hva burde jeg velge på vgs vis jeg ikke velt helt om jeg skal søke jus eller ingeniør. takk

SVAR

Besvart 20.12.2016 14:24:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
account_circle