Hopp til hovedinnholdet

Hvordan er det å være lærling? Hvordan er det å ta påbygg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 17 år, som nå går 2. året på barne- og ungdomsarbeiderfaget. Jeg er veldig usikker, og trenger hjelp. Har flere spørsmål: 1: Hvordan er det å være lærling? Får man oppgaver, i så fall om hva og hvordan gjennomfører man dem? 2: Kan man få lærlingplass på den barneskolen som ligger i nærheten og som man selv har gått på? Den barneskolen ligger 3-4 minutter unna huset mitt bare. Og jeg har søsken på den skolen også. 3: Hvordan er det å ta påbygg etter to år som lærling? Har hørt at mange mister lyst til å gå på skole, siden man har jobbet 2 år. 4: Er påbygg hardt? Hvordan er fagene? Hva forventes? 5: Hvilke vgs kan man søke seg inn på for å ta påbygg både før og etter lærling i Oslo? 7: Hva slags muligheter er det videre etter påbygg? Har lyst til å bli lærer, men trenger info om hvor mange år på høyskolen eller universitetet. Har dere noen linker eller intervjuer med noen som har gått barn og ungdom, tatt lærling og deretter påbygg? Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 02.01.2017 15:01:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
account_circle