Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal velge på vgs, og vet ikke hva jeg er interessert i.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg fikk ikke til å skrive på utdanning så jeg skriver her. Problemet mitt er at jeg ikke liker noen ting, hahah. Jeg skal nå velge videregående og alle valg står egentlig helt likt for meg. Det er ikke så mye jeg føler glede av. Eller jeg gjør det ofte, men det er bare små øyeblikk og hendelser, det er ikke noe sånt fag eller noen interesse. Jeg vet ikke så mye om meg selv egentlig. Av og til finner jeg noe jeg liker, men jeg blitt lett lei av det. Det er ting jeg er god på, men det betyr ikke at jeg liker det, som alke tror. Jeg er ganske god på skolen og spesielt i matte, men jeg liker det egentlig ikke. Så jeg tror ikke jeg skal ha så lang utdanning. Spørsmålet er om dere har noen tips til å finne ut ner om meg selv, og hvordan jeg kan få interesser og følelser tilbake. Slik at jeg kan velge utdanning. Akkurat nå føler jeg meg bare som en robot som gjør det folk sier fordi jeg ikke har så mange meninger om akkurat meg selv. Bare andre ting. Noen råd?

SVAR

Besvart 05.01.2017 17:12:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle