Hopp til hovedinnholdet

Redd jeg ikke kommer inn på linjen jeg ønsker neste år. Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en gutt på 16 år som nettopp har fullført første året mitt på Videregående Skole. Jeg går linjen Service og Samferdsel men, jeg har dessverre ingen ambisjoner i det hele tatt for fremtiden. Jeg har har jo også da en fortid med dyp depresjon og angst.. Ikke nok med at jeg mangler motivasjon men, nå har også så og si alle karakterer gått i dass.. Det jeg frykter mest er at jeg ikke kommer inn på den linjen jeg ønsker neste år. Hva burde jeg gjøre? Ta året om igjen? Gå andrevalget (evt tredjevalget)? Ta et friår? Gå en annen linje som passer bedre for meg? Takk for svar

SVAR

Besvart 07.06.2017 13:09:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle