Hopp til hovedinnholdet

 Spørsmål om helsekrav av å jobbe. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har lyst til og utdanne meg som elektriker og jobbe offshore på plattform så lurer på hva må jeg gjøre for og klare det? Hvilke linjer, hvor mange år på skole osv.. Jeg har også cystisk fibrose. Sykdommen er en lungesykdom men gir ikke akutte hendelser men kan gi bakterier som krever behandling som tablett kur eller iverste fall intravnøs behandling men det er sjeldent. Jeg fungerer som en optimal normal person bare jeg har det lille ekstra med en liten 30 min om dagen hvor jeg må bruke noe som kalles innerlasjon for og få løsnet og få opp slim. Det har ikke noe si når på dagen jeg tar dette og jeg kan gå en dag uten også men helst ikke. Jeg bruker også tabletter som hjelper kroppen min med og ta opp næring fra mat og det må jeg ta hver gang jeg spiser. Så er det noen sjanse for at jeg kan arbeide offshore? Det er min største drøm og vil gjerne få oppnå den

SVAR

Besvart 24.08.2017 11:08:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem svarer på spørsmål om skole og utdanning?

Har du spørsmål om skolen din, rettighetene dine, hvor du skal søke, spesielle tilpasninger, yrkesvalg eller hvilke muligheter som finnes? Disse kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle