Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å ta opp igjen fag. Kan det gjøre det i matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Det er slik at jeg gikk ifjor vg2. Og da kom jeg opp i skriftlig eksamen matte S1. Det var slik at jeg uhveldigvis strøk matten da, både i eksamen og vanlig. Jeg hadde øvd mye og godt, men det viste ikke resultatene. I starten av vg2, så hadde jeg lyst til å 2p matte også bli ferdig med matten. Men det ble tekniske feil på skolen vår som førte til at jeg MÅTTE det. Derfor lurer jeg på om jeg kan ta 2p eksamen nå som privatist slik at S1 strykes bort og at Matte 2p kommer inn i vitnemålet istedenfor det? Jeg ble også fortalt at Matte s1 var en av kravene til min videre utdanning, men når jeg gjorde reasearch meg selv nærmere. Så fant jeg ut at det var ikke. Jeg hadde 1P matte i vg1 som jeg bestod. Så jeg vil kunne få studiekompetanse. Det er slik at det er ikke mange dager til å melde seg. Hadde vært fint om dere gir meg svart så fort så mulig. Ellers takk :)

SVAR

Besvart 08.09.2017 13:14:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Hjelp til eksamen - Se videoene

Trenger du hjelp til eksamen? Gruer du deg? NDLA har samlet eksamenstips som får deg til å prestere maksimalt når det virkelig gjelder. Se flere videoer i denne artikkelen.

 

Les mer
attach_file

Forbered deg til eksamen med tidligere eksamensoppgaver

Visste du at du har tilgang til tidligere skriftlige eksamensoppgaver? Det kan være svært nyttig å jobbe med disse som forberedelse til eksamen.

 

Les mer
account_circle