Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli bedre i matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går på studiespesialisering på videregående, og jeg valgte teoretisk matte, fremfor praktisk matte. Jeg var aldri noe særlig glad i matte til å begynne med, og jeg visste at T-matten ville være vanskelig, men ikke så vanskelig. Vi hadde en prøve for noen dager siden, og jeg har ennå ikke fått resultatet, men jeg føler at det ikke gikk noe særlig bra, og jeg fikk heller ikke bli ferdig med alle oppgavene. Så jeg lurer på om dere har noen råd for hvordan man blir bedre i matte. Jeg valgte T-Matte, for å kunne fortsette med Realfag i andre og tredje klasse, siden en del utdanninger jeg har tenkt på krever dette. Jeg skjønner at man må øve, men hvordan kan jeg øve på en effektiv måte. Takk

SVAR

Besvart 22.09.2017 09:32:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
account_circle