Hopp til hovedinnholdet

Tyrkisk nivå III som privatist. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! :) Jeg lurer på kan man bare ta tyrkisk muntlig eksamen (nivå 3) som privatist eller jeg bør også ta skriftlig? Fordi jeg hadde allerede tatt skrivlig eksamen i tyrkisk på nivå 3 men det var lenge siden no. Da jeg tok den, var det bare skrivtlig eksamen. Men no har de også muntlig eksamen. Så går det an å bare ta den muntlige delen? Forresten hadde jeg fagkode på tyrkisk skriftlig eksamen slik: PSP5065 Men den ble erstattet av PSP5570 for skriftlig, PSP5571 for muntlig. Bør jeg ta begge to eller kan jeg bare ta den muntlige med fagkode PSP5571? På forhånd takk for svar! :) Mvh,

SVAR

Besvart 29.09.2017 13:31:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Muntlig eksamen - Hvordan fungerer det?

Hvor lenge varer muntlig eksamen? Når får jeg vite oppgaven? Hvem bestemmer hvilken karakter jeg får? Det er mange som har spørsmål om muntlig eksamen - Vi har laget en oversikt over hva du kan forvente deg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle