Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg utdanne meg til styrmann etter videregående eller kan jeg gå opp igjen videregående når jeg er 18 i maritimefag?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg bare lurer. Jeg har lyst til å bli styrmann på et skip, men har ikke lyst å flytte hjemmefra når jeg er 16 for å gå på videregående en annen plass. Jeg har lyst å gå 3 år studiespesialisering med vennene mine til jeg er 18. Kan jeg utdanne meg til styrmann etter videregående eller kan jeg gå opp igjen videregående når jeg er 18 i maritimefag? Vet det finnes en annen artikkel om dette på ung.no, men vi ha eget svar, forsto ikke helt det som sto på den forrige :-)

SVAR

Besvart 18.10.2017 16:38:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle