Hopp til hovedinnholdet

Er lærling som bilmekaniker, men har valgt feil. Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er læring som bilmekaniker jeg har vært det i 1 år nå Og jeg føler jeg har valgt feil. Og nå er jeg nervøse for hva jeg skal gjøre jeg har stryk i matte fra vg1 men jeg har papirer på det. Jeg redd for å ikke ha noe jobb etter læring tia siden jeg har prøvd som bilmekaniker i 1 år nå og jeg føler det er helt feil. Jeg har blitt veldig deppresiv på grunn av alt stresse jeg har på meg jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger. Jeg har sett litt på delager og det ser Morro ut men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre er redd for hva som skjer med meg fremover . Takk for svar

SVAR

Besvart 23.10.2017 13:54:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Lærlingers rettigheter og plikter

Er du ferdig med Vg2 og skal bli lærling i bedrift? Da er det mange ting å huske på. Pass på at du gjør det som kreves av deg, og at du får de rettighetene du har krav på!

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole? Vil du forbedre karakterene dine? Da kan du ta eksamen i fagene som privatist.

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle