Hopp til hovedinnholdet

Hvilke jobber får man IKKE ved å velge Samfunnsfag, språk og økonomi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal snart velge linje på vgs nå i mars. Spørsmålet mitt er; Hvilke jobber får man IKKE ved å velge Samfunnsfag, språk og økonomi? Jeg hadde først planer om å velge det, men jeg klarer ikke helt å skille mellom ssø og realfag. Jeg begynner noen ganger å lure om jeg kanskje er mer interessert i realfag, men jeg tror ikke jeg heller skal jobbe noe innenfor realfag. Det er mye usikkerhet, så jeg håper på et godt svar!

SVAR

Besvart 25.10.2017 10:31:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
account_circle