Hopp til hovedinnholdet

Hva skjer om jeg får karakter 1 på mattetentamen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. er en gutt som har nettopp begynt i idrettsfag vg1. jeg vil si at jeg er en god elev for egentlig bare 5`ère for det meste, men når det kommer til matte så er jeg forferdelig dårlig og da snakker jeg om 2`ere. jeg hadde min første matte P prøve for noen uker siden, jeg var egentlig godt forbrett, men når vi startet med prøva så fikk jeg panikk og glemte alt, Jeg fikk 1+ på den prøva. målet mitt er 3 som sdandpunkt så fra nå må jeg bare jobbe hardt og få bare 3`ere, men når det kommer til matte tentamen så har jeg aldri fått en 3er fra ungdomskolen og kommer nok til å slitte med det på vgs nå å, men til slutt så vil jeg spørre om er det matte P tentamen i vg1, høst og vår?? og viss, er den prøva bare eksamen som var i matte P året før. og viss jeg får 1 i en matte tentamen er det stryk og jeg må ta opp et år eller er det bare i eksamen?

SVAR

Besvart 25.10.2017 23:59:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Stryk på eksamen - hva kan du gjøre?

Fikk sommerferien en dårlig start da du så karakteren fra eksamen? Klaget du på karakteren uten å få medhold? Dette er dine rettigheter og muligheter.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du ikke fullfører alle fag?

Har du strøket på eksamen eller ikke fått godkjent et fag? Her kan du lese hva konsekvensen blir for deg og hvilke muligheter du har til å komme deg videre.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
account_circle