Hopp til hovedinnholdet

Går påbygg, men trenger realfagsmatte for å komme inn på studiet jeg ønsker. Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går 3. året påbygg og har planer om å søke siviløkonomi hos BI eller Informatikk: økonomi og ledelse hos UiO. Problemet er at de to utdanningene har spesielle opptakskrav for R1 eller S1+S2 matte noe jeg ikke har i det hele tatt. Jeg har 2P-Y matte på skolen, så jeg skjønner ikke hva jeg skal gjøre? Jeg vil helst ha førstegangsvitnemål og ikke ta friår å få ordinær! Hva slags muligheter er det jeg har her? Er det mulig å komme inn uten R1 eller S1+S2 matte?

SVAR

Besvart 06.11.2017 15:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Førstegangsvitnemål og ordinær kvote - for opptak på videre studier

Skal du snart søke høgskoler eller universitet? Er du usikker på hvordan du ligger an og hvilken kvote du vurderes i når du søker?

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
attach_file

Privatist - hvordan lære pensum før eksamen?

Som privatist har du ikke krav på undervisning i faget. Likevel finnes det flere privatskoler du kan betale for undervisning, eller du kan velge å lese selv. Her får du tipsene.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle