Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å jobbe med motor og design av nye biler men klarer ikke å finne ett yrke med dette innenfor; språk, samfunnsfag og økonomi linja neste år. Realfag blir for vanskelig. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Er veldig usikker på hva jeg skal velge neste år, går studiespesialisering vg1. Det jeg tenker på er at T-matte ble for vanskelig så jeg bytta til P-matte og jeg har ingen tanker om å ta realfagsmatte neste år, jeg kommer til å velge samfunnsfagmatte. Det som er da er at jeg mine interresser er å reise rundt i verden, oppleve nye ting og liker også industrien innenfor bil og spesielt motor. Jeg har lyst til å jobbe med motor og design av nye biler men klarer ikke å finne ett yrke med dette innenfor; språk, samfunnsfag og økonomi linja neste år. Så jeg er veldig usikker på hva jeg skal søke på etter videregående for å jobbe med dette her da. Har sett på ulike ingeniør retninger men alle krever jo realfagsmatte! Noe som blir for vanskelig for meg. Hva kan jeg gjøre da?

SVAR

Besvart 15.11.2017 13:59:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Ønsker du å ta Vg2 som utvekslingselev?

Her får du tips til planleggingen og oversikt over hvordan du kan få støtte fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
account_circle