Hopp til hovedinnholdet

Hva er generell studiekompetanse og hva trenger man det til? Hvordan bli ernæringsfysiolog? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg går i 10klasse og skal tenke på vgs snart jeg har lyst til å gå på musikk, dans og drama, men jeg har lyst til å utdanne meg til klinisk ernæringsfysiolog men jeg vet ikke om det går. jeg har ikke noe imot å ta ekstra kurs og utdannelser etter vgs men jeg vet ikke hvor og hvor lenge jeg i såfall måtte gjøre det. jeg vet at man får generell studie kompetanse men jeg vet ikke hva man kan gjøre med det og hvorfor det er viktig. så hva er generell studiekompetanse og hva trenger jeg det til? kan jeg gå på musikk,dans og drama og fortsatt utdanne meg til klinisk ernæringsfysiolog? hvilke skoler bør/kan jeg gå på for å utdanne meg til det? ca hvor lang tid vil utdanningen ta?

SVAR

Besvart 15.11.2017 15:37:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle