Hopp til hovedinnholdet

Mulig å bli lærer uten generell studiekompetanse? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg begynte på vgs i høst, og er allerede begynt å bli utmattet. jeg liker skolen og det sosiale, men det faglige presset er veldig massivt. drømmen min er å bli lærer, så det jeg lurer på er om det er mulig å bli det uten studiekompetangse? jeg kommer ikke til å orke å gå på skole i 7år til før jeg kan bli det. jeg er flink med barn, og vil at de skal ha det best mulig. blir ofte frustrert over at lærere ser på yrket sitt som bare jobb, og ikke på helheten, og at de faktisk har med barn å gjøre. håper dere kan hjelpe meg med å forstå om dette er mulig.

SVAR

Besvart 15.11.2017 14:49:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Høgskole, universitet eller privatskole?

Lurer du på hvilken skole som har akkurat den utdanningen du har lyst til å ta? Og hvordan undervisningen på de ulike skolene varierer? Da bør du fortsette å lese.

 

Les mer
attach_file

Vil du bli lærer?

Det vil alltid være behov for engasjerte og gode lærere. Lærere kan jobbe i både barneskolen, ungdomsskolen, videregående skole, voksenopplæringen, samt andre steder i samfunnet der det undervises eller drives opplæring.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Endelig et friår - hva skal du finne på?

Skal du ha en pause fra skole og utdanning? Usikker på hva du vil bruke året til? Jobbe, reise, oppleve noe nytt, bli kjent med nye mennesker? Her får du tips til hva friåret kan inneholde.

 

Les mer
account_circle