Hopp til hovedinnholdet

Er det for sent å bytte fag så sent, det er omtrent midt i november?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på Vg3 studiespesialiserende og tenkte har fått vite gjennom hele skolegangen at man må ta to realfag (sånn som biologi og kjemi) til topps. Jeg har hatt matte P1 og P2, og har ikke matte i år. Jeg har alltid slitt i matte, og derfor sliter jeg veldig i kjemi også. Jeg liker ikke kjemi lengre, det motiverer meg ikke, jeg blir i dårligere humør av å jobbe med det og jeg jobber svært lite effektivt i forhold til andre fag. Har hørt at jeg ikke får realfagskompetanse av noen pga. at jeg ikke har tatt S1, S2 eller R1 matte, mens av noen hører jeg at jeg får realfagskompetanse. Jeg har to spørsmål; Er det for sent å bytte fag så sent, det er omtrent midt i november? Får jeg realfagskompetanse som jeg klarer kjemi 2, men bare har hatt P1 og P2? Takk for svar.

SVAR

Besvart 16.11.2017 15:12:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Matematikk på videregående – hva skal du velge?

T-matte, P-matte, R-matte, S-matte, programfag og fellesfag – det kan være vanskelig å finne veien i mattejungelen. Her får du oversikten, så det blir lettere å velge det som passer best for deg.

 

Les mer
attach_file

Samordna opptak - slik søker du studieplass

Samordna opptak hjelper deg å sende en samlet søknad til opptak ved universiteter og høgskoler.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle