Hopp til hovedinnholdet

Er barne- og ungdomsarbeider, men vil ta førskolelærerutdanningen. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg fant ikke noe skikkelig sted å spørre om dette, så jeg håper på et bedre svar her. Men jeg er nå ferdig med fagbrevet som barn og ungdomsarbeider, men jeg og mine kollegaer (på barnehagen jeg jobber) ønsker nå at jeg skal ta førskole lærer utdanningen, noe som jeg ønsker meg veldig masse, men hvordan skal jeg starte? Jeg leste på untdanning.no så fantest det et tilbud for assistenter/barne og ungdomsarbeidere som vil ta denne utdanningen på 4 i jobb, men hvor, hva og hvordan tenker jeg

SVAR

Besvart 21.11.2017 16:40:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle