Hopp til hovedinnholdet

Vil starte på flight academy i Emirates. Kan jeg jeg få støtte eller lån til å ha råd til dette? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 år og har jo egentlig en stund igjen til jeg skal begynne med utdanning, men jeg har veldig lyst å bli pilot. Jeg har tittet litt og det er flere skoler å velge mellom. I norge kan man få full støtte fra lånekassen, men man er ikke sikret noen jobb når man er ferdig. Jeg har veldig lyst å fly som pilot i Emirates og de har nylig lansert et helt nytt flightacademy, når man er ferdig med utdanningen der går du rett inn i Emirates. Jeg tror det kunne vært det rette for meg, men problemet er at det koster rund 160.000 dollar for utdanningen og jeg kommer ikke til å ha råd til det alene. Er det noen form for mulighet å få lån på utdanning i utlandet eller eventuel søke et lån i FOE? Håper du skjønte hva jeg lurte på . Takk på forhånd :)

SVAR

Besvart 22.11.2017 15:38:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Stipend og lån til utenlandsstudier

Har du lurt på om du kan få stipend og lån om du skal studere i utlandet? Vi har laget en oversikt til deg som vurderer å søke studier utenfor Norge.

 

Les mer
attach_file

10 steg til utdanning i utlandet

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle