Hopp til hovedinnholdet

Vil bli lege, men er redd jeg ikke kommer inn på medisinstudiet. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Går i 10 og har virkelig dårlig karakterer(fikk 4 i snitt i 9.)Jeg vil bli lege, jeg tror ikke jeg kommer på en bra vgs med en firer i snitt. Altså dette er VELDIG viktig for meg,hvis jeg ikke kommer på medisin,er egt hele livet mitt ødelagt. Jeg kom til norge før ca 4 år, så kan ihvertfall ikke få 6,ere i alt. -Det er for mye press på skolen.Hvordan kan jeg si det til lærerne?Jeg får intens vondt i mage pga stress, jeg klare ikke å leve normalt, jeg klare ikke å sove fordi har vondt.Jeg blir stresset av alt,mest pga skolen. Dette har jeg hatt siden jeg kom til norge.Legene klarer ikke å hjelpe noe stort.Har vært hos legen FLERE ganger i 2,5 år, tok medisin "nexium" i en måned, men har vondt enda, han sa hvis jeg får vondt i mage etter,må jeg må ta en ting inni magen for å se hva problemet er "husker ikke hva det het".Jeg er veldig redd for å si at jeg har vondt fordi jeg vil ikke ha en ting gjennom munnen til mage. -Hva slags andre mulighet har jeg (for å bli lege, IKKE SYKPLEIER)

SVAR

Besvart 29.11.2017 15:53:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvor gode karakterer må du ha for å komme inn?

Er du usikker på hvor mange poeng du må ha for å søke videregående skole eller høyere utdanning? Denne artikkelen viser hvordan du kan regne det ut selv.

 

Les mer
attach_file

Drømmer du om å bli lege?

Her får du oversikt over hvilke opptakskrav som gjelder og hvordan utdanningen er bygget opp.

 

Les mer
attach_file

Mye å gjøre? Stressa? Stort press?

Jeg går på håndball, kor, klatring, snowboard og ski. Jeg vil gjøre det bra på skolen, for jeg må ha gode karakterer for det jeg skal inn på etterpå...

 

Les mer
account_circle