Hopp til hovedinnholdet

Hva er det jeg kan gjøre for å gjøre det bedre i matte og kjemi annet enn å "bare øve"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har veldig lyst til å bli psykiater og jeg vet jeg må bli lege først. Jeg vil studere i utlandet siden jeg vet jeg ikke kommer inn på medisinstudiet her i Norge. Det er første termin i VG2 og jeg strøk i matte (R1), og gjør det ikke så bra i kjemi (1). Jeg vet jeg trenger å ha minst 4 i snitt for å komme inn i medisinstudiet i utlandet. Jeg stresser veldig mye siden jeg vil ikke ta opp fag. Det som gjør alt mye vanskeligere er at jeg strever med depresjon og angst og går ikke til psykolog. Hva er det jeg kan gjøre for å gjøre det bedre i matte og kjemi annet enn å "bare øve"? Og har jeg i det hele tatt en sjanse i å komme meg inn på medisinstudiet i utlandet?

SVAR

Besvart 18.12.2017 15:50:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle