Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil slutte på skolen fordi jeg sliter med min psykiske helse. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg bor på institisjon og er 18 år ganmel. Jeg vil droppe ut av skolen, men barnevernstjenesten sier at det kan ha konsekvenser med tanke på alderen min. Jeg er ikke stand til å fokusere på skolen. Jeg går deltid på skole og trodde at det skulle hjelpe, men det hjelper ikke i det hele tatt. Min psykiske helse er bare helt ødelagt. Jeg får gode karakterer og er glad i skole generelt, men jeg føler bare det blir for mye med tanke på alt jeg har gått igjennom. Hodet mitt er stappfullt av masse annet som jeg ikke vil skal være der. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre! Jeg vet at skole er den eneste veien som jeg må gå for å få en utdanning. Men jeg klarer det virkelig ikke nå. Takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 07.01.2018 10:41:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
account_circle