Hopp til hovedinnholdet

Ønsker et yrke hvor jeg skal jobbe hjemmefra 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, er ei jente på 16 år og går Vg1 service og samferdsel. Jeg vet at jeg ønsker senere å kunne ha et yrke hvor jeg kan jobbe hjemmeifra og på den måten ha mulighet til å reise å ha en variert hverdag. Jeg tenker på evt påbygg og høgskole, men er usikker på akkurat hvilke retninger som man kan gå for å få til det jeg tenker på. Jeg er klar over at det krever selvdisiplin å jobbe slik så tett på fritid, men jeg vet også at dette er noe jeg klarer. En annen viktig ting for meg er at det jeg jobber med ikke har en for stor risiko, slik at jeg ikke ender opp med å stå uten noen form for arbeid eller inntekt (selvfølgelig forstår jeg at det alltid vil være litt risiko ved meste, men så lenge det er oppnåelig er jeg fornøyd). Jeg er kreativ, lærenem, aktiv og har et godt snitt. Håper på svar:)

SVAR

Besvart 08.01.2018 15:22:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle