Hopp til hovedinnholdet

Har 4,1 i snitt. Er det mulig for meg å bli tannlege? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 18 år som går i andre klasse, jeg måtte gå første klasse om igjen. Jeg har et snitt på 4,1 fra første klasse, men jeg har drømmer om å bli tannlege. Jeg lurer på om det i det hele tatt er mulig å komme seg inn på odonotlogi med et så lavt snitt fra første klasse selvom jeg eventuelt kan gjøre det bedre til andre og tredje, i så fall - hvordan? Noen som kan hjelpe meg, teknikker, ta opp fag? Angående ta opp fag, må man kunne hele pensum når man skal ta opp et fag eller er det slik at man får oppgaven en dag før og får en hel dag til å forberede seg? Er det mulig å ta opp engelsk skriftlig bare, eller må man ta opp muntlig også? Tusen takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 09.01.2018 14:55:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få bedre karakterer?

Det er ikke alltid lett å oppnå gode karakter, men hvordan kan du gjøre det bedre enn sist? Få tipsene her.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva vil det si å være privatist?

Mangler du fag fra videregående skole, eller vil du forbedre karakterene kan du ta fag som privatist. Men hvordan gjør man det? Og har du krav på undervisning?

 

Les mer
account_circle