Hopp til hovedinnholdet

Usikker på om jeg skal velge studiespes eller helse- og oppvekstfag? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg starter VGs etter halsen og jeg er veldig stressa. Jeg vet ikke hva heg skal velge og vet ikke hva jeg vil bli. Søknadsfristen er rett rundt hjørnet nå og tiden går ganske fort hvis man tenker over det. Deg følels som om jeg begynte i 8’ende i går. Jeg tenkte å velge studiespesialisering med tanke på alle de andre mulighetene jeg har etter det men vennene mine sa det er stor sannsynlighet jeg dropper ut grunnet all det teoretiske. Så jeg tenkte helsebot oppvekst i Lier fordi det kan man få helse og oppvekst med studiespesialisering og det virker egt ganske bra. Men etter det vet jeg ikke hva jeg skal. Hvis jeg velger den linja. Eks hva kan jeg bli om jeg velger helse og oppvekst. Selvfølgelig vil jeg jo ha EM godt betalt jobb men det krever jo både medisinutdanning eller enginør elr noe sånt vansklig som jeg vet jeg aldri kommer til å klare. Og holde snittet mitt oppe på 5 nå er bare utrolig vansklig. Men siden snittet mitt ligger på 5, tror jeg det er enklere å komme inn på skoler

SVAR

Besvart 11.01.2018 15:14:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle