Hopp til hovedinnholdet

Forslag til yrker for en med sosial angst? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et veldig stort problem. Jeg hadde en drøm om å bli sykepleier for et år siden. Men dette falt ut når jeg innså hvor mye ansvar en sykepleier må ta, noe som ikke er for meg. Jeg går nå foreløpig på helsearbeiderfaget og skal ut i lære før påbygg. Jeg har funnet ut at andre jobb innenfor helsesektoren er ikke for meg ettersom at dette handler mye om kontakt med mennesker, noe som jeg ikke er flink til annet enn kontakt med eldre mennesker. Er det noen forslag om yrker for en med sosial angst?

SVAR

Besvart 11.01.2018 15:44:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle