Hopp til hovedinnholdet

Vurderer å bytte skole til den hvor vennene mine går, men er redd for å angre. Hva skal jeg gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en oppegående normal gutt fra Oslo, i 10 klassse ble jeg interessert i design og håndverk noe som var helt annerledes enn hva alle kompisene min holdt på med. Alle gutta begynte på vanlige VGS som ... . Jeg bestemte meg for at det var design og håndverk jeg skulle drive med. Jeg fulgte drømmen men det betydde at je måtte begynne på en skole på helt andre siden av byen. Savner å gå på skole med alle kompisene mine men jeg treffer de hver eneste helg på fest og når vi henger sammen. Men det er helt uvanlig for meg og ikke være med de på skolen og jeg liker det ikke. Nå har det gått et halvt år på denne linjen å har begynt å få tanker på om jeg kanskje ikek vil drive med dette design greiene. Og vurderer og bytte til enten ...  eller ... Men da kan det henne at jeg gjør noe jeg kommer til å angre på, men jeg kan også angre senere på at jeg ikke byttet. Hva tenker dere? Takk på forhånd

SVAR

Besvart 17.01.2018 15:12:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle