Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg velge for å studere økonomi?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har valgt at jeg vil studere Økonomi på Høyskole i fremtiden, Jeg skal "snart" begynne på VG og lurte hva det beste for meg vil være for at forbedre meg til Økonomi Høyskole? Jeg lurte også hvordan lånekassen vil funge? Skolen koster ca 180,000Nok for Bachelor Kurs (3 År) og da er jeg cirka 25år når jeg er ferdig at studere, Jeg vil IKKE bo hjemme til jeg er 25år da det er synd for min mor og 2 lite søskende, Kan Lånekassen støtte meg med Bolig/Hybel i de 3 år?

SVAR

Besvart 28.01.2018 12:41:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Borteboerstipend på videregående

Må du flytte hjemmefra for å gå på videregående? Da kan du ha rett til borteboerstipend fra Lånekassen.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
account_circle