Hopp til hovedinnholdet

Vil bli stylist. Bør jeg velge studiepes eller medie og kommunikasjon? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Eg vil jobbe i motebransjen, helst som modell eller stylist, men eg har også tenkt på å jobbe i eit motemagasin. Vist eg vil jobbe i motemagasin, burde eg gå på medie og kommunikasjon? Og vist eg gjør det, kan eg fortsatt bli stylist? Vil medie og kommunikasjon gi meg andre muligheter enn studielinja eller kan eg gå på medie og kommunikasjon også utdanne meg som stylist etterpå vist eg bestemmer meg for det? Det er jo ikkje ein motelinje, den ville eg gått på vist den fantest, men hvilken linje burde eg gå på vist eg vil bli stylist vist eg ikkje kan gå på medie og kommunikasjon og fortsatt bli stylist? Eg synest det er litt skummelt å velge linje fordi eg føler at eg kommer til å angre på valget mitt.

SVAR

Besvart 07.02.2018 14:42:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle