Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å bli skuespiller, men ikke å flytte for å gå på skole. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har hatt en drøm om å bli skuespiller så lenge jeg kan huske. Nå har den blitt enda sterkere. Jeg går på teater på kulturskolen der jeg bor. Jeg har stått på scenen å er litt vandt med det. Men jeg har lyst å gjøre mer enn det. Spille i film eller noen sånt. Sånn at jeg har en liten start på en måte. Jeg har lyst å gå musikk dans og drama på videregående, men da må jeg flytte og det vil jeg ikke. Jeg bor i nord Norge så det er veldig langt til Oslo.....så da blir det litt vanskelig å gå på audition. Jeg er og veldig redd for at jeg drømmen min er uoppnåelig. Jeg er redd for framtiden min. Men man må jo trives med jobben sin. og akkurat nå er det det eneste jeg føler jeg kommer til å trives med. Tips?? Det går i surr i hodet mitt....

SVAR

Besvart 07.02.2018 08:50:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skuespiller – drømmeyrke eller bare fjern drøm?

Drømmer du om å bli skuespiller? Du er ikke alene. Kampen om både studieplasser og jobber er hard, men vi gir deg noen tips som kan hjelpe deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle