Hopp til hovedinnholdet

 Interesse for data, men er ikke flink i matte. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Dette kan bli veldig langt men jeg har ingen og da mener jeg INGEN peiling på hva jeg skal gjøre med livet mitt. Akkuratt nå går jeg vg2 på Medier og kommunikasjon (den nye som kombinerer medier og studiespesialisering). Største problemet er at jeg er veldig glad i å drive med datamaskiner. Jeg elsker å bygge datamaskiner, vite om komponenter, vedlikeholde og bytte deler på datamaskiner. Liker datamaskiner generellt, og vil gjerne gjøre noe innen der. Men alle studier som involverer datamaskiner krever R1 og R2 matte. Og jeg suger dritt i matte. Hadde 2 i 1T og får nå sikker 2 i S1 og tar ikke S2. Det er ikke vits å ta matte når jeg likevel ikke får til det. Har prøvd mye sånne "hva vil du bli" sider og har fortsatt ikke peiling. Liker å fiske veldig godt, musikk er stor interesse, hører på musikk konstant. Men ærlig talt vet jeg ikke hva utdanning jeg kan ta innen dette som er en sikker jobb i fremtiden. Blir helt gal og ser ikke noe fremtid etter videregående.

SVAR

Besvart 09.02.2018 13:34:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
account_circle