Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg starte på toppidrettsgymnas?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går siste halv året i 10ende klasse og skal søke på skoler i år. Jeg elsker å trene og favoritt idretten er fotball. Har vurdert å søke på Toppidrettsgymnas. Jeg har gått på fotball siden 2. klasse, og sluttet da jeg gikk i 7.klasse. På grunn av jeg trodde det skulle bli mer stress på ungdomskolen,også ha en idrett i tillegg. Hadde litt mangel på motivasjon også,på grunn av lag å litt forskjellig. Men nå i dag angrer jeg på det valget. Og har startet på fotball igjen. Så spørsmålet er om jeg kan velge å gå på Toppidrettsgymnas. Selv om jeg har vært borte ei stund fra å trent på lag og sånt. (Har trent litt på fritiden da, for fotball har alltid vært min idrett å drive med). Føler selv det kan bli rart at jeg som ikke har spillet sammenhengene skal starte på toppidrettsgymnas. Eller hva mener dere? Men drømmen min er hvertfall å velge den veien. Og kanskje satse og bli god. For fotball, idrett og trening generelt er noe jeg brenner for. Vett dere hva snittet ligger på?

SVAR

Besvart 26.02.2018 15:08:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Å satse på en idrett

Skal du satse på en idrett så må du være villig til å prioritere bort ting i hverdagen din. Du må ha motivasjon, gleden og viljen til å legge inn den ekstra treningsinnsatsen.

 

Les mer
attach_file

Hvem kan du snakke med om videregående skole?

Finn ut hvem du må snakke med for å få svar på spørsmål om eksamen, karakterer, inntak på vgs, vitnemål, omvalg, utveksling, læreplass og ungdomsrett.

 

Les mer
account_circle