Hopp til hovedinnholdet

Yrkesfag eller en linje med generell studiekompetanse

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Så 1 mars er på torsdag og søknaden til VGs skal sendes inn. Jeg er utrolig usikker på om jeg ble velge et yrkesfag eller en linje med generell studiekompetanse. Jeg lurer også på om man må ha gått på medisinstudiet for å bli legeforsker liksom en forsker som forsker på å finne en kur for kreft og nye sykdommer osv. Fordi mitt nå værende snitt er kun 5,2 og neppe kommer jeg til å klare å holde det på VGs. Langt ifra kommer jeg noen gang til å klare et snitt på 6,4. Det er 12 poeng over mitt nåværende snitt som bare ikke virker helt troverdig for meg å oppnå

SVAR

Besvart 26.02.2018 11:55:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Hva er påbygging til generell studiekompetanse (påbygg)?

Du som går yrkesfag kan ta påbygging til generell studiekompetanse og studere videre ved høgskole eller universitet. Her får du svar på alt du lurer på om påbygg.

 

Les mer
account_circle