Hopp til hovedinnholdet

Usikker på hva jeg vil utdanne meg til

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! spørsmål 1: Jeg har liten erfaring innenfor trening, men jeg interesserer meg for hvordan kroppen funker og har tenkt en del på om jeg vil utdanne meg til fysioterapaut. Hva gjør jeg? Burde jeg prøve å få litt bedre kompetanse innenfor trening på treningssenteret i byen? Det er et flott treningssenter med gode "lærere" og fysioterapauter. Spørsmål 2: Jeg er usikker på hva jeg vil utdanne meg til! Jeg har søkt 1 valg MDD 2 valg media & kommunikasjon og 3 valg service og samferdsel. Jeg snakket med rådgiveren på skolen og han sier jeg kan bytte om på søknaden min helt fram til Juni. Grunnen til at jeg søkte musikklina er at jeg har spilt kornett i 7 år og synes det er ganske gøy, jeg har også talent innen for musikk som f.eks gehør, men jeg vet ikke om det er det jeg vil. Dessuten er det veldig vanskelig å få jobb i musikkbransjen. Jeg har også tenkt på resturant og mat- fag, men jeg vil egt drive med skuespill noe jeg ikke kan, og kultuskolen i nærheten har ikke plasser. Hjelp!!

SVAR

Besvart 20.03.2018 11:27:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
account_circle