Hopp til hovedinnholdet

Er det noe annet enn musikk, dans og drama som er musikkrelatert jeg kan gå på videregående?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er veldig usikker på hva jeg vil gå på videregående. Først, rådgiveren på skolen vår er egentlig ikke til mye hjelp. Jeg har søkt helse på første, men det var bare for at det er enklere å få seg jobb der. Jeg føler ikke at jeg passer og ikke vil holde på noe med helse lenger, vil heller gå noe med musikk. Men jeg har ikke gode karakterer, og hvis jeg skal gå stuidespesialisering eller musikk, dans og drama kommer jeg til og slite veldig med arbeidet, men tror ikke jeg kommer meg inn. Er det noe annet enn musikk, dans og drama som er musikkrelatert jeg kan gå på videregående?

SVAR

Besvart 12.04.2018 12:08:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Jeg vet jo ikke hva jeg vil bli!

Noen ganger virker det som om alle rundt deg vet hva de vil bli når de blir voksne. Ungdomsjournalist Hege skriver at de fleste bruker lang tid på å bestemme seg for hva de vil gjøre.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg bytte utdanningsprogram på videregående?

Har du valgt feil linje på videregående? Fortvil ikke. Det kan være mulig å bytte, selv om skoleåret har begynt.

 

Les mer
account_circle