Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sjanse til å bli arkitekt senere hvis jeg sliter med matte?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, ung.no :) Jeg har veldig lyst til å bli arkitekt når jeg blir stor (en sånn som designer hus og interiør). Hvor gode karakterer må man ha for å bli det, og er det vanskelig/tar det lang tid? Mamma og pappa sier at man må være veldig god i mattematikk for å kunne jobbe som det, og mattematikk er det faget jeg sliter en del med (og virkelig hater)... Er det noen sjanse for at jeg kan bli arkitekt når jeg blir eldre nå som jeg sliter med mattematikk?

SVAR

Besvart 28.04.2018 12:57:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
account_circle