Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få en stilling innen ledelse? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går første år elektro og hadde tenkt å bli elektriker, men etter å ha fått prøvd meg litt så føler jeg at jeg har valgt feil. Jeg klarer ikke å se meg selv som elektriker og kjenner at det jeg har lyst til å jobbe innenfor ledelse. Men jeg vet ikke hvordan man får en stilling som leder, eller hva som er den beste veien mot lederutdannelse. Samtidig føler jeg at jeg kommer til å skuffe faren min hvis jeg går vekk fra elektro. Jeg kommer fra en familie med håndverkere og han ble veldig glad når jeg sa jeg skulle gå elektro. Jeg vet jeg må gjøre det jeg vil, men jeg vet ikke hvordan jeg skal si til han at jeg ikke har lyst til å følge i hans fotspor. Kort sagt så spør jeg om hvordan man kan få en stilling innen ledelse og hvordan jeg skal fortelle faren min at jeg ikke vil bli elektriker.

SVAR

Besvart 23.05.2018 13:21:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Les mer om yrker og utdanning som kan passe deg

Har du funnet drømmeyrket, men lurer på hvilken utdanning du trenger? På utdanning.no finner du alt du trenger av informasjon om utdanninger og yrker.

 

Les mer
account_circle