Hopp til hovedinnholdet

Litt usikker på studiespesialisering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg vil studere studiespesialiaering tu vg1, jeg skal begynne i 10 klasse og ska bestemme hva jeg skal studere videre. Jeg er litt usikker på studiespesialisering fordi jeg er redd for at jeg sja gjøre det dårlig på videregående og dermed ikke får ta go høyere utdanning.. jeg lurer på en del ting, jeg har hørt at man kan velge toppidrett på videregående hva er det? Er det mye vanskeligere på studiespesialisering en i ungdomsskolen.. får som regel 5 i alle fag men sliter litt med matte.. jeg bare føler at der er veldig vanskelig på sudiespesialisering :((

SVAR

Besvart 13.06.2018 16:16:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Yrkesfaglig eller studieforberedende på VGS?

Videregående skole er inngangsporten til både yrkeslivet og videre studier. Er du forvirra over alle valgmulighetene på videregående?

 

Les mer
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende.

 

Les mer
attach_file

Hvordan får jeg generell studiekompetanse?

Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning. Hvordan oppnå generell studiekompetanse? Og finnes det alternative måter å søke høgskole eller universitet på?

 

Les mer
attach_file

Ti tips for å mestre matte

Sliter du med matteleksene? ENT3R jobber med å få elever til å velge realfag. Her kan du lese om deres tilbud og tips til å mestre matematikk.

 

Les mer
account_circle