Hopp til hovedinnholdet

Bø jeg bytte utdanningsprogram?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har søkt KDA på videregående til høsten, men angrer litt. Jeg er glad i kunst og lignende, men føler derimot at jeg ikke er veldig flink og tror ikke det er noe jeg vil drive med daglig. Jeg har snakket med rådgiver om dette og han sier det er mulig å bytte. Jeg vil heller gå idrett eller studie, men det er bare en skole med studie i nærheten og den skolen vil jeg heldt ikke gå på. Idrettslinja er på samme skole som studie, men der er det bedre klassemiljøer og sånn. Det frister veldig å få endret til idrett, men jeg er veldig sjenert og ikke veldig flink til å få meg venner. På skolen med KDA har jeg to veldig gode venner som jeg stoler på og er med mye i hverdagen. Når jeg er i grupper og med nye folk er jeg veldig stille og snakker veldig lite. Jeg flytta hit jeg bor nå i midten niende klasse, og er på en måte den stille jenta i klassen. Jeg har heller ikke klart å få mange venner, unntatt noen få som er nære. Burde jeg endre søknaden til idrett likevel? Eller beholde KDA

SVAR

Besvart 17.06.2018 19:37:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle