Hopp til hovedinnholdet

Vet ikke hva jeg vil bli..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg har nå gått på to ulike linjer altså studie spesialisering (ble ikke ferdig) og frisørlinja. Jeg har et veldig stort dilemma. Jeg føler ikke at jeg kan forsette i lære som frisør av den grunn jeg føler ikke dette her er noe for meg. Jeg har 1 år igjen med ungdomsrett og vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med fremtiden min. Jeg vet ikke hva jeg vil bli og dette dilemmaet har jeg hatt ganske lenge. Hva kan jeg gjøre? er det eventuelle utdanninger jeg kan ta som ikke involverer å ha fagbrev på visse på programområder?

SVAR

Besvart 25.06.2018 11:00:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan velger du riktig utdanning?

Når man skal velge utdanning har man ofte mange tanker. Her er rådene om hva du bør tenke på FØR du velger utdanning.

 

Les mer
attach_file

Utdanningsprogram på videregående skole

Skal du søke på videregående skole til våren, og lurer på hva du skal velge? Her får du en oppdatert oversikt over de ulike programmene du kan velge mellom på både yrkesfag og studieforberedende som gjelder fra skoleåret 2020/21.

 

Les mer
attach_file

Du har rett til videregående opplæring

Ingen kan tvinge deg til å gå på videregående, men i Norge har du rett til skoleplass eller et annet opplæringstilbud. Dette kaller vi ungdomsrett.

 

Les mer
attach_file

Hva er generell studiekompetanse?

Har du planer om å studere ved høgskole eller universitet? Generell studiekompetanse er din inngangsbillett til høyere utdanning.

 

Les mer
account_circle